Árulja a házát a darnózseli hentes, ahol a vád szerint feldarabolta feleségét

ház darnózseli hentes tragédia eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ingatlant a Jófogás oldalán kínálják eladásra. Bár a ház impozáns, van egy hátulütője: a vád alapján itt darabolta fel feleségét a darnózseli hentes N. János.

A hentesként dolgozó férfi feleségének, Kovács Juditnak a feldarabolt és ledarált maradványaira 2014. május 27-én találtak Darnózseliben. A vád szerint a férj aznap este megvárta feleségét munka után, majd együtt Darnózselibe távoztak. A férfi feltételezhetően megölte a nőt, hazament, majd a pincéjében lévő hentesüzemben feldarabolta és ledarálta a holttestet, a maradványokat elégette. Az égetés után megmaradt izom-, szív-, tüdőszövet-maradványokat pedig a közeli réten szétszórta.

N. János, a darnózseli hentes Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Mivel a gyilkosságra és a módszereire nincsenek bizonyítékai az ítélőtáblának, 2016-ban a Tatabányai Törvényszék felmentette a férfit.

A darnózseli hentes most eladásra kínálja ingatlanját: a horrorisztikus házat 34-37 millióért adná el.

Nem ez az egyetlen eladásra kínált ház, amelyhez horrorisztikus emlékek kapcsolódnak: a 2012-es kulcsi mészárlás helyszínétől már évek óta próbálnak megválni a családtagok -írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.