Ezek a legmenőbb kiegészítők idén nyáron - Mindenképpen szerezz be belőlük!

Forrás: Shutterstock -
menő 2020 Nyár kiegészítők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a nyár és remélhetőelg a hosszú hetek óta tartó karantén után szabadon élvezhetjük majd a napsütést. Ha igazán trendik szeretnénk lenni, a következő kiegészítőket mindenképpen szerezzük be.

Egy gondosan kiválasztott táska, kendő vagy ékszer a legalapabb ruhadarabot is tökéletesen feldobja. Összegyűjtöttünk néhányat a 2020-as év legmenőbb kiegészítőiből, amik idén nyáron nem hiányozhatnak egy trendi nő gardróbjából.

Raffia minden mennyiségben

Nem csak táskákat, de öveket, pénztárcákat, kalapokat és ékszereket találhatunk idén nyáron, amik raffiából készültek. Egy-egy ilyen anyagból készült kiegészítővel még a strandra is bátran kimehetünk.

A raffia kalap nagyon divatos lesz idén nyáron Forrás: Shutterstock

Óriástáskák

Ennek a kiegészítőnek minden nő örülni fog, ugyanis nem tudunk elég nagy táskát választani magunknak ahhoz, hogy minden beleférjen. Idén nyáron válassz ezekből minél színesebbet, garantáltan trendi leszel.

Macskaszem napszmüveg

A '90-es évek elején illetve a '60-as évek Amerikájában volt divat a vékonyra vágott macskaszemüveg. Igazi dívás megjelenést köcsönözs viselőjének, éppen ezért mindenképpen szerezz be egyet belőle.

A macskaszemüveg újra hódít Forrás: Shutterstock

Kék és mustár minden mennyiségben

Idén nyáron a kék és a mustár színek különböző árnyalataival nem tudunk melléfogni. Legyen az egy lenge nyári ruha, vagy elegáns blézer, ezekben a színekben garatntáltan menő leszel a vízparton és tárgyaláson egyaránt.

Monumentális ékszerek

Az idei nyári divat a túlzásokról szól. A minél nagyobb méretű táskák mellett a hatalmas ékszerek is főszerepet kapnak. Egy túlméretezett fülbevalóval vagy karkötővel nem tudunk hibázni.

Egy nagyobb ékszer feldobja a nyári outfitedet Forrás: Shutterstock

Virágok és gyümölcsök

Évek óta hatalmas sláger a virágminta, idén nyáron sincs ez másképp. A színes virágok mellett 2020-ban azonban a gyömülcsök is nagy szerepet kapnak. Egy citrom mintájú nyári ruhánál nem lesz idén romantikusabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.