Nyakunkon a nyár és remélhetőelg a hosszú hetek óta tartó karantén után szabadon élvezhetjük majd a napsütést. Ha igazán trendik szeretnénk lenni, a következő kiegészítőket mindenképpen szerezzük be.

Egy gondosan kiválasztott táska, kendő vagy ékszer a legalapabb ruhadarabot is tökéletesen feldobja. Összegyűjtöttünk néhányat a 2020-as év legmenőbb kiegészítőiből, amik idén nyáron nem hiányozhatnak egy trendi nő gardróbjából.

Raffia minden mennyiségben

Nem csak táskákat, de öveket, pénztárcákat, kalapokat és ékszereket találhatunk idén nyáron, amik raffiából készültek. Egy-egy ilyen anyagból készült kiegészítővel még a strandra is bátran kimehetünk.

A raffia kalap nagyon divatos lesz idén nyáronForrás: Shutterstock

Óriástáskák

Ennek a kiegészítőnek minden nő örülni fog, ugyanis nem tudunk elég nagy táskát választani magunknak ahhoz, hogy minden beleférjen. Idén nyáron válassz ezekből minél színesebbet, garantáltan trendi leszel.

Macskaszem napszmüveg

A '90-es évek elején illetve a '60-as évek Amerikájában volt divat a vékonyra vágott macskaszemüveg. Igazi dívás megjelenést köcsönözs viselőjének, éppen ezért mindenképpen szerezz be egyet belőle.

A macskaszemüveg újra hódítForrás: Shutterstock

Kék és mustár minden mennyiségben

Idén nyáron a kék és a mustár színek különböző árnyalataival nem tudunk melléfogni. Legyen az egy lenge nyári ruha, vagy elegáns blézer, ezekben a színekben garatntáltan menő leszel a vízparton és tárgyaláson egyaránt.

Monumentális ékszerek

Az idei nyári divat a túlzásokról szól. A minél nagyobb méretű táskák mellett a hatalmas ékszerek is főszerepet kapnak. Egy túlméretezett fülbevalóval vagy karkötővel nem tudunk hibázni. 

Egy nagyobb ékszer feldobja a nyári outfitedetForrás: Shutterstock

Virágok és gyümölcsök 

Évek óta hatalmas sláger a virágminta, idén nyáron sincs ez másképp. A színes virágok mellett 2020-ban azonban a gyömülcsök is nagy szerepet kapnak. Egy citrom mintájú nyári ruhánál nem lesz idén romantikusabb.