Hidegfront után itt a felmelegedés, záporokkal

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
meleg időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön kezdetben sok napsütés, késő délutántól és este pedig záporos, zivataros idő várható - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.  

Csütörtök:

A sok napsütés után délutántól erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és estétől már zápor, zivatar is kialakul - főleg az északi tájakon. Az északnyugati szél északira, majd északkeletire fordul, és néhol meg is erősödik. 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek:

Gyakran lesz erősen felhős az ég. Hajnalban és délutántól többfelé, napközben csak elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. Délutántól, estétől megerősödik, zivatarok környezetében
viharossá fokozódik az északnyugati szél. 20 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk, az ország déli felén lesz nyárias az idő.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Szombat-vasárnap:

Változóan felhős időre van kilátás, csak néhol fordulhat elő zápor. A hőmérséklet délutánonként 16 és 23°C között várható. A légmozgás gyenge marad - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.