Maszkvásárlással bárki támogathatja Szilágyi István özvegyét

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
szilágyi istván jótékonykodás Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nem rég elhunyt színész özvegyét segítheti az, aki vásárol egyet a különleges maszkokból, melyeken Szilágyi István fotója, és egy rá jellemző idézet található.

Egy maszkokat készítő szervezet úgy döntött, segíteni szeretné az egyedül maradt Jolika nénit, ezzel enyhítve valamelyest anyagi terhein. Egyedi maszkok megvásárlására buzdít mindenkit, amellyel 1500 forint értékű támogatást adhatsz az özvegynek, aki évek óta méltatlan körülmények között él.

Szilágyi István özvegye komoly anyagi gondokkal küzd. Fotó: Koncz Márton - Origo

„A maszk egyik oldalán egy filmrészlet látható, ahol Szilágyi István Lópici Gáspárt formálta meg, valamint egy idézet, ami kifejezi a művész úr színészet iránt érzett szenvedélyét, szeretetét. A másik oldalon pedig egy portré, hogy így, ezen képekben éljen az emlékezetünkben" - mondta Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.