Az orvos csak hisztisnek gondolta a babát, miközben agydaganata volt

Forrás: Shutterstock -
betegség agydaganat baba gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyéves kisfiú állandóan sírt, és a szemei is bedagadtak, édesanyja sejtette, hogy valami baj van, ám az orvosok nem vették komolyan, és hazaküldték, elképesztő magyarázattal.

Becky Holland azért vitte orvoshoz egyéves kisfiát, Vinnie-t mert a baba feltűnően sokat sírt, bedagadtak a szemei, egyfolytában könnyezett, és az anyuka észrevette, hogy a fejét is nehezen tartja.

Orvosa azonban azzal magyarázta a tüneteket, hogy csak hisztis a gyerek.

Egy másik doktor pedig fejlődési rendellenességre gyanakodott, de komolyabb vizsgálatot egyikük sem rendelt el – írta a Mirror.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Az anya azonban nem bírta tovább nézni gyereke szenvedését, egy liverpooli kórház gyermekosztályán közölte, addig nem hajlandó elmenni míg MRI-t nem csinálnak a kisfiának, az sem érdekli, ha rendőrt hívnak. Végül a kórházban elvégezték a vizsgálatot, ami sajnos igazolta Becky gyanúját: a kis Vinnie-nek agydaganata van.
A kisfiú azóta kemoterápiás kezelést kapott, és úgy tűnik, sikerül legyőznie a súlyos betegséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.