Fenyő Iván reagált a távozására a Mintaapákból

TV2 Mintaapák Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván eddig nem szólalt meg arról, hogy távozik a Mintaapák című sorozatból. Most a Facebook-oldalán reagált a hírre. 

A közkedvelt Mintaapák című sorozatban a jövőben nem szerepel többé Fenyő Iván. A rajongókat nagyon megrendítette a hír, annyira, hogy petíciót is indítottak azért, hogy továbbra is a színész alakíthassa Géza karakterét. Fenyő Iván eddig nem szólalt meg a történtekről, most Facebook-oldalán reagált.

Fenyő Iván reagált a távozására Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Drága Barátaim!

Miután nyilvánosságra került egy tény, én meg számtalan levelet, és kérdést kaptam, úgy döntöttem, a felesleges találgatásokat kizárandó, megszólalok.

Valóban, a jelenlegi állás szerint nem játszom többet a Mintaapákban. A szerződésem lejárt, és azt nem hosszabbították meg.

Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam. Mind a karakterem iránti nézői szeretet, mind a megalakult csoportok, kommentek, és egyéni üzenetek egyértelműen tükrözik számomra munkám eredményét.

Az üggyel kapcsolatosan azonban - rajtam kívül álló okokból - sajnos semmilyen további részletet nem oszthatok meg Veletek.

Eddig is tisztességen, és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot kívántam kialakítani mind az IKO/TV2-vel, mind bármely más megbízómmal is, és a jövőben sem kívánok ettől eltérni.

Szakmai, emberi, és morális tekintetben én végig lelkiismeretes és korrekt voltam.

A mostani, szakmánkban szinte példa nélküli petíció is, mely szerint a nézők több ezren visszakövetelnek a képernyőre, elmondhatatlanul jólesik, mert úgy érzem, egyrészt visszaigazol engem, hogy érdemes így, szívvel-lélekkel dolgozni, másrészt talán ez is a munkám egyfajta elismerése. Örülök, ha örömet okozhattam.

Ha a TV2 döntése azonban az, hogy jövőben ezt a karaktert más színésszel akarja alakíttatni, mindamellett, hogy számomra ez nehéz érzéseket okoz, természetesen tudomásul veszem.

Köszönöm az eddigi lehetőséget.

Hálás vagyok az egész stábnak, és mindent köszönök a színésztársaimnak is, fantasztikus színészek, jó emberek.

Sok sikert Nekik, és a sorozatnak is!

Megható a nézők szeretete, a szűnni nem akaró támogatás, a millió üzenet és komment. Köszönöm Nektek nagyon, én is szeretlek Titeket!

A jelenlegi helyzet tehát ez, bármi felé alakul is a dolog, az úgy lesz jól.

Maradok továbbra is tisztelettel,

Fenyő Iván (Szalay Géza, avagy "Pizza di Gezza di Clara e Gezza di Pizza")" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.