Meghan Markle és Harry herceg visszafizetik a Frogmore Cottage felújítási költségeit

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
pénz Meghan Markle Frogmore Cottage Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg sok pénzből újíttatták fel a Frogmore Cottage-t, de végül nem ott fogják leélni az életüket. Kérdés volt, hogy visszafizetik-e a 2,4 millió fontos költséget, most kiderült, hogyan fognak törleszteni. 

Meghan Markle és Harry herceg házasságuk elején még úgy gondolták, hogy a Frogmore Cottage-ban fogják leélni az életüket, amire azonban ráfért a felújítás. 2,4 millió fontba került, hogy a pár ízlésének megfelelően alakítsák át, de végül kiléptek a királyi családból és előbb Kanadába, végül pedig Los Angelesbe költöztek. Kérdés volt, hogy Meghan és Harry visszafizetik-e a felújítási költségeket, és most kiderült, hogy sikerült megállapodniuk.

Harry herceg és Meghan Markle visszafizetik a felújítási költségeket Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Sajtóértesülések szerint a pár ezentúl havi 18 ezer fontot fizet bérleti díjként, amely összegnek egy részével a felújítási költségeket fizetik, a másik részét pedig arra, hogy igénybe vehessék az épületet, ha szükségük van rá - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.