Így ismerkedett meg Varga Viktor és szerelme: az énekes megtörte a csendet és vallott kapcsolatáról

szerelem Varga Viktor ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor és kedvese évekkel ezelőtt ismerték meg egymást. Az énekes megtörte a csendet és a Tények Plusz műsorában mesélt különleges kapcsolatáról.

Két évvel ezelőtt egy közértben találkozott először Varga Viktor és szerelme. Akkor csak a tekintetük találkozott, egyikük sem gondolta volna, hogy később egy pár lesznek.

A fiatalok végül egy közös forgatáson, illetve a forgatás utáni bemutatón találkoztak újra. Az énekes azonnal nyomozni kezdett a lány után, akivel elválaszthatatlanok lettek.

„Igazán szép történetünk van Anitával, ugyanis évekkel ezelőtt történt, hogy boltba jártam, éjszaka. A hölgy is megfordult éjszakánként abban a boltban. Az utcán számtalanszor találkozott a tekintetünk"

A fiatal lány légiutaskísérőként dolgozik, a koronavírus-járvány miatt azonban rengeteget van most otthon, így minden idejét Viktorral tölti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.