Szombat hajnalban a Komár-Esztergom megyei Süttőn kigyulladt egy családi ház. A házaspár K. Kriszián és Alexandra bennégtek, a nő öccse azonban túlélte, neki sikerült kimenekülnie az égő házból, bár sérülései súlyosak – testének 30 százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

 

Hamar fény derült azonban arra, hogy a gyújtogatással egy kettős gyilkosság nyomait próbálták eltűntetni. A rendőrség nyomozást indított.  

Kedves és udvarias emberek voltak, keményen dolgoztak, és nem tudunk róla, hogy lettek volna ellenségeik, Szandit és Krisztiánt mindenki kedvelte itt – mesélte a Ripostnak egy ismerősük. A lap információi szerint a 30 éves feleség HR-esként, míg 41 éves férje mérnökként dolgozott ugyanazon a cégnél.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Megdöbbentő, hogy ilyen fiatalon ért véget az életük, de az, hogy valaki meggyilkolhatta őket, egyenesen letaglózó. Imádták egymást, amennyire mi tudjuk, a két testvér is jó viszonyt ápolt, egyszerűen fel nem tudjuk fogni, ki lett volna képes ilyesmire - a környékbeliek kedvelték a házaspár, és érthető okokból sokkolták őket a történtek.

Sz. Dávid, a tragédia túlélőjét jelenleg kórházban ápolják, állapota olyan súlyos, hogy még nem sikerült kihallgatni. Gyanúsított egyelőre nincs.