Kedd este a budapesti rendőrök elfogtak és előállították egy ittas sofőrt, aki először közlekedési balesetet okozott a Mercedesével, majd szándékosan elütött egy embert, mert az vissza akarta őt tartani.

2020. május 19-én 18 óra 30 perckor közlekedési baleset történt Budapesten a XX. kerületi Vágóhíd utca és Szepesség utca kereszteződésében. A rendőrség beszámolója szerint egy 68 éves Mercedes-sofőr nem adta meg az elsőbbséget egy Nissannak. A két autó ütközése után a Nissan áttért a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő kocsi érkezett szemből. A második ütközés elkerülése végett a szemből érkező autó sofőrje jobbra rántotta a kormányt, ennek következtében megpadkázta a négykerekűjét.  

Forrás: Police.hu

 A padkának ütközött autó vezetője kiszállt és a balesetet okozó Mercedes sofőrjéhez ment, aki ekkora már kiszállt az autóból. A vétkes sofőr felvette az úttestről a Mercedes rendszámtábláját, majd beszállt az autójába és az előtte álló férfit elütve próbálta a helyszínt elhagyni. A vétlen férfi ettől a motorháztetőre esett, akit a menekülő sofőr 55 méteren át vitt magával a motorháztetőn. Az elütött férfi – aki könnyű sérüléseket szenvedett - mindvégig erősen kapaszkodott a Mercedes motorháztetőjébe és csak lélekjelenlétének köszönhette, hogy nem történt tragédia.