Elütött egy gyalogost, majd 55 méteren át vitte a motorháztetőjén

Forrás: Police.hu -
gázolás gyalogos autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este a budapesti rendőrök elfogtak és előállították egy ittas sofőrt, aki először közlekedési balesetet okozott a Mercedesével, majd szándékosan elütött egy embert, mert az vissza akarta őt tartani.

2020. május 19-én 18 óra 30 perckor közlekedési baleset történt Budapesten a XX. kerületi Vágóhíd utca és Szepesség utca kereszteződésében. A rendőrség beszámolója szerint egy 68 éves Mercedes-sofőr nem adta meg az elsőbbséget egy Nissannak. A két autó ütközése után a Nissan áttért a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő kocsi érkezett szemből. A második ütközés elkerülése végett a szemből érkező autó sofőrje jobbra rántotta a kormányt, ennek következtében megpadkázta a négykerekűjét.

Forrás: Police.hu

A padkának ütközött autó vezetője kiszállt és a balesetet okozó Mercedes sofőrjéhez ment, aki ekkora már kiszállt az autóból. A vétkes sofőr felvette az úttestről a Mercedes rendszámtábláját, majd beszállt az autójába és az előtte álló férfit elütve próbálta a helyszínt elhagyni. A vétlen férfi ettől a motorháztetőre esett, akit a menekülő sofőr 55 méteren át vitt magával a motorháztetőn. Az elütött férfi – aki könnyű sérüléseket szenvedett - mindvégig erősen kapaszkodott a Mercedes motorháztetőjébe és csak lélekjelenlétének köszönhette, hogy nem történt tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.