Őrült rajongói üldözték el Opitz Barbit otthonából

Forrás: instagram.com/opitzbarbara -
rajongó Opitz Barbi énekesnő költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi nem csupán különleges hanggal és tehetséggel van megáldva. A gyönyörű énekesnő pár éve nyerte meg az egyik magyar tehetségkutatót, a fanatikus rajongók pedig őt sem kerülik el.
Opitz Barbara énekesnő Forrás: instagram.com/opitzbarbara

"Emlékszem, egy fiú rajongóm az autójára festette az arcomat és különböző ajándékokkal jelent meg a fellépéseimen. Egy szegedi koncert után észrevétlenül hazáig követett. Egyik reggel pedig, amikor kinéztem az ablakon, ott állt száz szál vörös rózsával a kezében, vacogva a hidegben. De akkor is a rózsákat lehelgette, nehogy megfagyjanak – mesélte a Blikknek Barbi, aki megsajnálta a srácot és meghívta egy forró teára - Innentől kezdve mindent elkövetett, hogy a közelembe kerüljön. A fellépéseim után követett, megelőzött az autójával, közben telefonon írogatott. Féltem, hogy balesetet okoz. Napokig követett, de kértem, menjen haza, mert biztos aggódnak érte. Viszont kaptam tőle egy szép medált, amit ma is szívesen viselek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.