Opitz Barbi nem csupán különleges hanggal és tehetséggel van megáldva. A gyönyörű énekesnő pár éve nyerte meg az egyik magyar tehetségkutatót, a fanatikus rajongók pedig őt sem kerülik el.

Opitz Barbara énekesnőForrás: instagram.com/opitzbarbara

"Emlékszem, egy fiú rajongóm az autójára festette az arcomat és különböző ajándékokkal jelent meg a fellépéseimen. Egy szegedi koncert után észrevétlenül hazáig követett. Egyik reggel pedig, amikor kinéztem az ablakon, ott állt száz szál vörös rózsával a kezében, vacogva a hidegben. De akkor is a rózsákat lehelgette, nehogy megfagyjanak – mesélte a Blikknek Barbi, aki megsajnálta a srácot és meghívta egy forró teára - Innentől kezdve mindent elkövetett, hogy a közelembe kerüljön. A fellépéseim után követett, megelőzött az autójával, közben telefonon írogatott. Féltem, hogy balesetet okoz. Napokig követett, de kértem, menjen haza, mert biztos aggódnak érte. Viszont kaptam tőle egy szép medált, amit ma is szívesen viselek."

Az egészen extrém rajongóim miatt már két alkalommal kellett költöznöm. Sokan próbálták velem felvenni a kapcsolatot úgy, hogy rendszeresen becsengettek a szomszédokhoz, felőlem érdeklődve. Ez az állapot nem volt tartható.