Nyugtatót kapott, nem tudott elmenni Szilágyi István temetésére a fia

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
gyilkosság szilágyi istván temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter egyre kevesebb gyógyszert szed, ezért elméje egyre tisztább, így kezd emlékezni, mi történt a végzetes napon. Édesapja temetésén azonban nem vehetett részt.

A 49 éves férfi az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti harminc napos letartóztatását. Még édesapja temetésére sem tudott elmenni, ugyanis átaludta azokat az órákat, mivel rendszeresen nyugtatókat kap.
Péter gyógyszereit beállították az elmúlt három hétben, mivel össze-vissza szedte azokat előtte. Előfordult, hogy édesapja piruláit is bekapkodta. Ezért volt sokszor kiszámíthatatlan a viselkedése.

Szilágyi István fia nyugtatókat kapott, ezért nem tudott elmenni édesapja temetésére. Fotó: Koncz Márton - Origo

Szervezete azonban az utóbbi időben regenerálódott, már emlékszik, mi történt azon a napon, amikor édesapja meghalt. Így kezdi felfogni tettének súlyát, és nehezen birkózik meg a lelkiismeret-furdalással, rendszeresen kiborul, emiatt pedig nyugtatókat kap. Ezért aludta át édesapja temetését.
Jolika néni továbbra sem haragszik a fiára, reméli, hogy meggyógyul, és új életet kezdhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.