vízbe fulladás Petics Kristóf tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vízbe fulladt Petics Kristóf holttestét hínárokkal körbetekerve találták meg Újfehértón. A fiú fogadott nagymamája szerint valami történhetett vele gyerekkorában, azért lett ilyen vadóc. A nő szerint nem akart meghalni, küzdött az életéért az utolsó pillanatig.

Gyászol a hazai zenészvilág, az X-Faktorban feltűnt énekes tragikus halála miatt. Petics Kristóf olyan temperamentummal élte az életét, hogy az ismerősei olykor rettegtek attól, valami egyszer történik vele. Ha visszaemlékszünk, a tehetségkutatóból is azért zárták ki,

mert verekedésbe keveredett a döntő előtt.

A fiú ennek ellenére nem adta fel zenei karrierjét, sőt a TV2 megerősítette: valóban leszerződni készültek vele a Sztárban sztár leszek című műsorba.

Petics Kristófot féltették ismerősei vadóc természete miatt. Forrás: rtl

Kevesen tudták, hogy Kristófnak volt egy pótmamája, aki anno rajongóként az X-Faktorban figyelt fel a tehetséges énekesre, és felvette vele a kapcsolatot. A hatvanas hölgy a Borsnak elárulta, mivel Kristófnak nem volt nagymamája, így ő pótolta számára ezt a szerepet.

„Ő gyerekkorában valahol eltört, a családon belül történnie kellett valaminek, amitől ilyen vadóc lett. Fékezhetetlen emberke lett. Amikor kirúgták az X-Faktorból, akkor sűrűn video-chatelt velem. A zenéiben is mindig a fájdalmát akarta világgá kiáltani. Senkinek sem akart megfelelni, nem lehetett irányítani. Nagyon le vagyok törve, nagyon szerettem őt.

Azt mondják, futni ment, egyedül. Amikor megtalálták, a kezére-lábára rá volt tekeredve a hínár. Küzdött..."

- mesélte megtörten Zsóka.
Állítólag a fiú lába beszorult egy farönkbe, ez okozhatta a végzetes tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.