Tovább bonyolódik Győzikéék ügye a tavaly novemberi autóbalesetük kapcsán. A nő, akivel összeütköztek most feljelentette Gáspár Győzőt, Bea asszonyt, de még Evelint is, mégpedig rágalmazásért.

A család szerint az autó szembejött velük, szándékos volt az ütközés. Bea vezetett, aki rettentően megijedt, hiszen nem sokon múlott, hogy nem lett nagyobb baj. Napokig csak sírt a történtek után. A másik autóban ülő nő ezután kártérítést követelt, amit a család nem ért, hiszen szerintük teljes mértékben ő volt a hibás, ráadásul összetörte az autójukat, és veszélyeztette az életüket. A baleset után Győzikéék egyelőre semmiféle kártérítést nem kaptak, a rendőrség még nem zárta le az ügyet. 

Gáspár Győzőt és családját feljelentették, a showman kiborult.TV2

A nő most viszont feljelentette őket rágalmazásért, mivel az eset után Bea elmondta a véleményét egy videóban, amelyben kimondta a nevét – számolt be a Tények Plusz.
A család a napokban értesült róla a Gyöngyösi Járásbíróságtól, hogy ötmillió forintot követelnek tőlük. Győzike teljesen kiakadt a hír hallatán.
„Összetörte a Bea autóját, összetörte a karácsonyunkat, összetörte a lelkünket, és mi fel vagyunk jelentve, mert mi akkor szabályosan közlekedtünk"