Magából kikelt férfi próbált betörni Szilágyi István özvegyéhez

Forrás: Tények -
Humenyánszky Jolán betörés Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolika nénit mostanában próbára teszi az élet, ugyanis a néhány hete történt tragédia után most valaki megpróbált betörni hozzá. 

Ahogy azt megírtuk, néhány héttel ezelőtt hunyt el Szilágyi István, akit az otthonában gyilkolt meg a saját fia. Jolika terhelő vallomást tett a fia ellen, és fájó szívvel engedte utolsó útjára szeretett férjét, mégsem haragszik a fiára.

A tragédiát feldolgozni azonban nem lehet könnyű, és az élet sem sokat segít ebben. Most ugyanis egy férfi próbált őrjöngve bejutni Szilágyi István özvegyéhez:

Fotó: Koncz Márton - Origo

"Két fiatal gyerekkel voltam éppen itthon, akik a tragédia óta sokat segítenek nekem, amikor meghallottuk az ordibálást kintről. Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi megpróbál bejutni a lelakatolt kertkapun keresztül. Pénzt akart kérni tőlem, de nem engedtem be, mire őrjöngeni kezdett. Nem tagadom, féltem tőle, különösen azok után, amit át kellett élnem hetekkel ezelőtt..." - mesélte a Ripostnak.

"Még szerencse, hogy a jó emberek felszerelték nekem ezt a kamerás riasztórendszert! Ha ez nincs, akkor nem tudom, mi történt volna, hiszen én már nem tudom megvédeni magam... De így szerencsére hamar kijöttek a biztonsági cég emberei és a rendőrök is, így nem esett bántódásom" - mondta az idős asszony, akinek fogalma sincs arról, ki akarta megtámadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.