Rácz Gergő és Orsovai Reni Rácz Gergő A Dal 2020 Orsovai Renáta A Dal Mostantól
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje, a Mostantól immár 19. hete vezeti folyamatosan a Magyar Rádiós Top40 játszási listát. Erre korábban soha nem volt még példa.

A Dal 2020 győztes száma, Rácz Gergő és Orsovai Reni duettje, a Mostantól nem elég, hogy immár 19. hete vezeti folyamatosan a Magyar Rádiós Top40 játszási listát, de az énekes Youtube-csatornáján is a 20 millióhoz közelít a megtekintések száma.

"Amikor elkészült a Mostantól, éreztem, hogy ez az egyik legjobb dalom.

Készítése során azon voltam, hogy minden belekerüljön, ami az eddigi szakmai tapasztalataim alapján a siker felé viszi. Emellett nagyon fontos része az a személyes élmény is, amiről szól. Nagyon jó érzés ilyen egyértelmű visszajelzést kapni" - kezdte az énekes-dalszerző.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A duett női tagja, Orsovai Reni is még mindig rácsodálkozik, hogy közös számuk ekkora siker lett -írja az Origo.

"Álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy olyan szám, amiben én énekelek, ilyen sikereket fog elérni. Elképedve nézem minden alkalommal, és nagyon nagy örömmel tölt el"

- árulta el az énekesnő.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.