L.L. Junior és volt kedvese, Hopp Csilla összefogtak - közös gyerekük boldog jövője a cél

Forrás: facebook/Édes Élet -
Hopp Csilla összefogás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019 augusztusában vesztette életét egy tragikus balesetben L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, Dávidka. Bár a szülők fájdalmukban eleinte egymással csatároztak, alig egy évvel a tragédia után megbékéltek egymással és nagyfiuk jövője miatt összefogtak. Iskolát is közösen választottak Lacikának.

Kisifuk miatt félretették sérelmeiket a szülők és heti váltásban, békében nevelik Lacikát, aki szeptembertől iskolás lesz. Sulit is együtt választott Csilla és Junior.

L.L. Junior, Csilla, Édes Élet Forrás: facebook/Édes Élet

„Bár volt számos lehetőségünk, végül egy budai általános iskolát választottunk, ahol Lacika elkezdi szeptemberben az első osztályt. Azért ez az intézmény lett, mert ez van az anyukája és a mi lakhelyünk között félúton. A közös gyermekünk heti váltásban lesz nálunk és az anyukánál, így ez a legpraktikusabb mindenkinek. Örülök, hogy megoldódott ez a dolog, nagy kő esett le a szívemről." - mondta el a Borsnak Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.