Kamarás Iván időutazáson vett részt a karantén alatt

Forrás: Redlemon -
időutazás Kamarás Iván karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány alatt mindenkinek volt ideje egy kicsit saját magával lenni, lelassulni és átgondolni azokat a dolgokat, amikre a rohanó hétköznapokon sokszor nem volt idő. Kamarás Iván is így tett és időutazott a múltba.

Kamarás Ivánnak a koronavírus okozta kijárási korlátozások miatt volt ideje elmélyedni a múltban. Elhatározta, hogy a tettek mezejére lép és a múltat nem csak fotók alapján éli újra, hanem bejárja gyerekkora fontos állomásait.

Kamarás Iván, kávé, bartista Forrás: Redlemon

"A nagyobbik fiam szobájából egy nagy tároló nyílik. Oda dobáljuk be az „ezt még nem tudjuk, hova tegyük" dolgokat. Régóta halasztgattam, hogy majd átnézem, a karantén erre tökéletes volt. Előkerült egy halom régi fotó. Olyan jó érzés ezeket a papírképeket kézbe fogni, olyan ritka ez már a digitális világban. Számos gyerekkori képet találtam, elfeledett babafotókat, valódi időutazás volt. A fotók nézegetése közben eldöntöttem, idén nyáron elmegyek egy kis múltidéző hazai utazásra.

Bepattanok az autómba, úgyis az a második, vagy sok esetben első otthonom, és a régi fotók helyszíneit látogatom végig Magyarországon, kicsit újraélve a múltat.

Megnézem, hogy mennyit változott azóta az adott város vagy régió. Az egyik úti cél a Balaton, gyerekkori táborozásaim helyszíne" - mesélte a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.