Disznókkal etethette meg Madeleine McCann holttestét a gyilkosa

Forrás: Getty Images -
gyilkosság eltűnt Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christian Brücknert gyanúsítják a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann elrablásával. Állítólag a férfi anno azt mondta, egy holttestet könnyű eltüntetni, akár a disznókkal is meg lehet etetni.

Mióta a német férfit gyanúsítják Madeleine meggyilkolásával, sok szemtanú számolt be arról, hogy hol látták a férfit, vagy mit hallottak.
A gyanúsított évekig ugyanabba a kocsmába járt, ahol egy csapos, Lenta Johlitz fültanúja volt egy beszélgetésnek. Christian baráti társaságában szóba került a kislány eltűnése, mire a férfi nagyon ideges lett, és kikelt magából - adta hírül a The Sun.

A gyanúsított kikelt magából, amikor szóba került baráti társaságában a kislány. Forrás: Getty Images

„Azt akarta, hogy ne beszéljünk többet erről a témáról. Azt kiabálta: 'A gyerek már meghalt, és ez jó dolog. Egy testet gyorsan el lehet tüntetni! A disznók megeszik az emberi húst is!'" – mesélte a csapos.
A kocsma egy iskola közelében található, ahol a férfi állítólag többször felbukkant, és apró ajándékokat osztogatott a gyerekeknek.
Az iskolában dolgozó Peter Erdmann, elmondta, akkor nem találta gyanúsnak, de az új tények tükrében hátborzongatónak tartja a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.