Mégis eladja házát Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán

Forrás: Tények -
Humenyánszky Jolán özvegy szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegye hallani sem akart arról, hogy eladja azt a házat, amiben a színésszel éltek, és amiben az ország Lópici Gáspárja tragikus halált halt. Most mégis megváltoztatta a véleményét. 

Hiába próbálták meggyőzni Szilágyi István özvegyét arról, költözzön el abból a romos családi házból, amiben férjével és fiával együtt éltek, Humenyánszky Jolán hajthatatlan volt. Egyetlen éjszakára sem akarta elhagyni otthonát, most úgy tűnik, mégis megváltoztatta véleményét, és meghirdették a házat: a 150 négyzetméteres ingatlant 40 millió forintért adná el a hirdetés szerint.

Szilágyi István özvegye eladná házát Forrás: Tények

A Blikknek az özvegy is megerősítette, hogy eladásra kínálja a házat, de ennél többet nem mondott. Valószínű azonban, hogy ezért az árért nem fog elkelni a teljes felújításra, vagy bontásra szoruló épület. "

Jelen esetben négyzetméterenként 30-40 ezer forinttal lehet számolni, így összességében 24-25 millió forint lehet a reális ár,

Az özvegy testvére meglepődött azon, hogy Jolika néni eladja házát. "

Nem tudom, ha sikerülne eladni az ingatlant, hova menne Joli.

Az özvegy valószínűleg a hiteltől akar menekülni, amit annak idején a házra vettek fel, de ha csak 25 millió forint körüli összegért kel el az ingatlan, nem lesz lehetősége a hitelt is kifizetni, és magának is biztosítani egy lakást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.