Két éve alkot egy párt Árpa Attila és Czakó Alexandra, a nehézségek epdig csak erősítettek kapcsolatukon. Egy éve ugyanis fegyveres rendőrök kerestek drogot a színésznél, és a barátnőjét is kihallgatták. 

Árpa Attila és barátnője, Czakó Alexandra egy baráti pókerpartira készültek, amikor fegyveres rendőrök jelentek meg a házban. Mindent átkutattak a drogok után, de semmit nem találtak. A sokkoló élmény nyomot hagyott Alexandrában, akinek azóta is rémálmai vannak. 

Árpa Attila barátnője pánikbeteg lettFotó: Polyák Attila - Origo

"Tavaly március végén épp egy pókerestre készültünk, amikor golyóálló mellényes, házkutatási parancsot lobogtató, kutyás rendőrök lepték el az udvart. Először azt hittem, ez egy rossz vicc, a kamerákat kerestem. Majd megkérdeztem a rendőrt, aki pisztolyt szegezett rám, hogy ugye ez a Kész átverés show? »Nem, ez igazi«" - kezdte a Blikknek Alexandra. 

Rosszul lettem, remegtem, hogy mi történik itt? Igazán akkor omlottam össze, amikor az egyik nyomozóban felismertem a volt gimnáziumi osztálytársamat, aki négy éven át gyűlölt, szekált engem, megkeserítette az életemet. Ordítozott a kollégáival, hogy Alexandrát miért nem bilincselik meg" - folytatta Alexandra. "A rendőrségi kihallgatásom után hajnali háromkor kizavartak az utcára, hogy menjek haza azzal és úgy, ahogy tudok. Reggel összeroppantam, mert megtudtam, hogy a vidéken élő anyukámat éjjel a nyomozók kiugrasztották az ágyból, hogy házkutatást tartsanak nála. Szegény sírógörcsöt kapott, mert hiába kérdezte a rendőröktől, hogy velem történt-e valami, jól vagyok-e, nem válaszoltak neki. Természetesen itt sem találtak semmit" - tette hozzá. Újabb sokk akkor érte, amikor kiderült, hónapok óta lehallgatják a telefonbeszélgetéseit, és hogy az egykori gimnáziumi osztálytársa volt a nyomozás vezetője. 

"Heves szédülések, rosszullétek gyötörtek, bevittek a Szent János Kórház neurológiai osztályára. Ott megállapították, hogy a razzia óta pánikbetegségben szenvedek, rögtön bent is tartottak. Utoljára egy éve hallgattak ki, azóta rám sem néztek. De ma is rémálmaim vannak a történtek miatt, esténként újra átélem, hogy fegyvert fog rám egy rendőr. Örülnék, ha visszakaphatnám a régi életemet, és nem hallgatnák le a telefonomat. Üzenem annak, aki mindent megtesz, hogy Attila és közém éket verjen: ez a tortúra még inkább megerősítette a szerelmünket" - árulta el.