Elrabolta, majd fához kötözte szerelme férjét egy zsákai férfi

Forrás: Shutterstock -
fához kötözte Zsáka viszonzatlan szerelem férj elrabolta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fegyveresen elkövetett emberrablás bűntette miatt emeltek vádat a zsákai férfi ellen, aki a viszonzatlan érzelmei miatt rendszeresen zaklatta, zsarolta a sértett nőt, majd elrabolta és egy erdőben kikötözte annak férjét.

A vádlott zsákai férfi kivitte szerelme férjét egy földútra, ahol egy gáz-riasztó pisztollyal arra kényszerítette, hogy telefonon hívja oda a feleségét és a jelenlétében írjon egy tartozáselismerő nyilatkozatot 1 millió forintról.

Elrabolta, majd fához kötözte szerelme férjét egy zsákai férfi (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A sértett férfi félelmében ennek eleget tett, majd a vádlott a sértettet az erdőben egy fához kötözte, amíg elment a nőért. A megkötözött férfinak időközben sikerült magát kiszabadítania és amikor a vádlott az asszonnyal visszaérkezett, rátámadt a vádlottra és kölcsönösen ütötték egymást. Ez idő alatt a nő magához vette a vádlott fegyvereit tartalmazó táskát, majd abból elővett egy sörétes puskát és a lőszer eltávolítása után azzal fékezte meg a vádlottat, így el tudtak menekülni a helyszínről - írja az ügyészség.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.