Molnár Anikó néhány napja tette közzé közösségi oldalán, hogy rendbe tette Gesztesi Károly sírját, ami elhanyagolt állapotban volt. Először a színész exfelesége jelentette fel a rendőrségen, amiért jogtalanul nyúlt hozzá a sírhoz, most pedig kommentelők fenyegetik tette miatt.

Valószínűleg már megbánta Molnár Anikó, amiért rendbe tette Gesztesi Károly sírját. Komolyabb baja is lehet belőle, ugyanis a színész exe feljelentette őt a rendőrségen, amiért engedély nélkül hozzányúlt a sírhoz.

Mivel az egész történetet megosztotta közösségi oldalán, így már mindenki tud róla - többen meg is fenyegették őt, amit egy újabb posztban mesélt el.

Molnár AnikóForrás: Facebook / Molnár Anikó

"Igaza van az exnek! Jó volt az úgy, jó volt az a félbevágott petpalack! És az a 3 muskátli egy mécsessel, valóban felháborító! És igen, ha már tiszteletünket tettük egy sírnál virággal és mécsessel, egy szétrohadt virágot leszedtünk róla, hogy ne rondítsa az összképet, naná, hogy fel kell jelenteni! Hajrá, hisz majdnem embert öltünk, akkora a vétkünk! Öregasszonyok irogatnak nekem, hogy el kellene törni a kezem, hogy fel kellene pofozni, hogy agyhalott ribanc vagyok és még sorolhatnám, mert virágot és mécsest vittünk egy sírra és ha már ott voltunk, leszedtük a sírról a gazt, hogy szép legyen... Igaza van az exnek, futás a rendőrségre!" - írta dühösen Anikó.