Koronavírus - Bármelyik pillanatban berobbanhat a második hullám

Forrás: Shutterstock -
Texas orvos koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Texasi Orvosok Szövetsége szeretett volna egy olyan hiánypotló tanulmányt létrehozni, amelyből megtudhatjuk, mely mindennapi cselekvéseink a legveszélyesebbek a koronavírus terjedésének szempontjából.

A szakemberek létrehoztak egy listát, amelyből egyértelműen kiderül, miben változtathatnánk még a mindennapi életünkben, hogy csökkentsük a második hullám kialakulásának kockázatát.

1. A legenyhébb fokozatú veszélyt a levélfelbontás, a tankolás, a teniszezés és a kempingezés kapta.

2. Az enyhe besorolás alá olyan tevékenységek esnek, mint a bevásárlás, séta, biciklizés, 2 nap egy hotelben, várakozás orvosi rendelőben, vagy könyvtár látogatás.

Forrás: Shutterstock

3. Mérsékelten veszélyesnek számít vendégségben ebédelni, kerti partit tartani, plázázni, uszodába járni, vagy meglátogatni egy idős rokont.

4. Közepesen fertőző tevékenységnek minősül a fodrászhoz járás, a focizás, kosárlabdázás, repülővel történő utazás, vagy az ölelkezés.

5. Magas besorolás alá esik edzőtermi edzés, mozi, színház koncertlátogatás, 500 fő feletti rendezvény vagy az éjszakai szórakozóhelyek - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.