Ezért nem tudtak segítséget hívni a Karancs-kilátóból kizuhant fiúhoz

Forrás: Shutterstock -
Karancs-kilátó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 éves volt az a fiú, aki kiesett a Karancs-kilátóból és meghalt. Kiderült, hogy a barátai próbáltak egyből segítséget hívni, de nem volt térerő.

Kizuhant egy 17 éves fiú a salgótarjáni Karancs-kilátóból, körülbelül 25 métert zuhant és belehalt a sérüléseibe. Az RTL információi szerint a barátaival ünnepelhettek valamit, de az egyelőre tisztázatlan, hogyan eshetett ki a fiatal, mivel a lépcsőknél és a szinteken is korlát van.

A mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kiderült, hogy a fiú barátai nagy nehézségbe ütköztek, mikor segítséget próbáltak hívni, ugyanis ott nem volt térerő. Az egyik a sérülttel marat, míg a másikuk elindult gyalog a 4,5 kilométerre lévő Salgótarján felé - írja a Blikk. A speciális mentők is nehezen tudták megközelíteni a helyszínt a vihar miatt lezuhant faágak és a sár miatt. Mentőhelikopter is érkezett a kilátóhoz, de a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.