L.L. Junior exe, Hopp Csilla írásban tesz vallomást kisfia haláláról: kiderül, fogta-e gyermeke kezét

Forrás: RTL -
Hopp Csilla L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csilla írásban adja be vallomását arról, mi is történt azon a végzetes napon, amikor kisfia kiszaladt az úttestre és elgázolta egy autó. Kiderült, hogy a biztonsági kamerák felvételei nem adnak választ arra a kérdésre, fogta-e az anya Dávidka kezét vagy sem. 

L.L. Junior és Hopp Csilla tavaly augusztus 31-én vesztették el kisebbik fiukat, Dávidkát. A gyermek kiszaladt az úttestre, és elgázolta egy autó. A hatalmas veszteség komoly feszültségeket szült, L.L. Junior feldúlt videóüzenetben üzent volt párjának a tragédia után. Csillát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, vallomását írásban fogja beadni.

Hopp Csilla írásban tesz vallomást Forrás: RTL

"A rendőrségi nyomozás ezen szakaszában az édesanyának érdemes vallomást tennie, és Csilla nyugalma érdekében mi mindezt írásban tesszük meg" - mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntetőszakjogász. Ebben az anya leírja, mi történt azon a napon, amikor Dávidka meghalt és elmondja, fogta a kisfia kezét.

Ügyfelem – ahogy a tragédia napján – most is arról tesz vallomást, hogy fogta a gyermeke kezét,

Valóban volt és működött is a helyszínen térfigyelő kamera, de folyamatosan mozgásban volt, és a kérdéses pillanatban nem arra nézett. Ha rögzítette volna, ügy sem lenne"

L.L. Junior is
Amennyiben az eljárást nem szüntetik meg, akkor – ahogy Mester kolléga is elmondta – én is lehetségesnek tartom a kétszeres leszállást, s hogy ügyfelem maximum pénzbüntetést kap"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.