Ittasan autóbalesetezett az ÉNB egykori sztárja, Kovács Dóra

Fotó: Mudra László/Origo -
ÉNB ittas vezetés Kovács Dóra Koccanás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parkolás közben okozott kárt egy másik autóban Kovács Dóra, az ÉNB egykori sztárja. 

A Ripost egyik szemfüles olvasója mesélte el a történteket, mely egy nagy csattanással kezdődött a Madách Színház környékén. Később kiderült, hogy a zaj egy szerencsétlen parkolási manőverhez köthető, melynek következtében a parkoló nekikoccant egy előtte parkoló másik autónak.

"Éppen hazafelé tartottam, amikor meghallottam a csattanást. Aztán rövidesen megérkeztek a rendőrök is, csak akkor vettem észre, hogy az RTL-es Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja ül a vétkes kocsiban. Furcsa állapotban volt, lehet, valamilyen szer hatása alatt állt, de persze az sem kizárt, hogy csak megijedt. Mindenesetre nem volt teljesen oké a viselkedése, mert a kocsiból nem akart eleinte kiszállni" - fejtette ki a szemtanú.

Fotó: Mudra László/Origo

Az esetet Dóra elismerte, sőt arra a kérdésre is válaszolt, hogy fogyasztott-e alkoholt, később azonban ügyvédje tanácsára a válaszát visszavonta.

"Parkolás közben nekikoccantam az előttem álló autónak. Az én autómon semmilyen sérülés nem történt. A másik autónak a hátsó lökhárítója tört össze. Az úriemberrel azonban mindent megbeszéltünk. Rendezni is fogom a kárát, amint felmérte a biztosító" - mondta Dóra.

A Ripost felkereste a rendőrséget, ahonnan konkrét válasz érkezett azzal kapcsolatban, hogy fogyasztott-e Dóra alkoholt, vagy sem?

"Tájékoztatjuk, hogy a rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért a nőt mintavétel céljából előállították" - közölte a BRFK.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.