Demcsák Zsuzsa mellett Berki Krisztián is szerződést kapott a Life TV csatornáján - Hajdú Péter programigazgató állítása szerint igyekszik nagyágyúkkal megtölteni műsorait.

Arról már korábban a Life.hu is beszámolt, hogy Demcsák Zsuzsa ismét képernyőre kerül. A botrányairól elhíresült egykori műsorvezető ismét bizonyíthat, a hírek szerint nem akárki oldalán: a szintén botrányos viselkedéséről és beszólásairól ismert Berki Krisztián műsorvezető társa lehet. 

berki krisztiánForrás: instagram.com/berkikrisztian

Berki is szerződést kapott ugyanis a csatornánál. Hajdú Péter kérte őt fel.

"Hogy miért pont rám esett a választás? Hát ki a fenét kértek volna fel elsőként férfi műsorvezetőnek, ha nem engem? Mert Hajdú Steve csak utánam jött. Tény, hogy Hajdú Péter tizenöt éve jó érzékkel tévést csinált belőlem, tudom, hogy sok évig profitált is ebből. Számára én vagyok a siker kulcsa" - mondta a Blikknek Berki, aki jelenleg Cipruson nyaral családjával. Arról is elmondta a véleményét, mit szólt ahhoz, hogy Demcsák párja lesz, aki korábban keményen beszólogatott neki.

"Emlékszem ezekre. Ennek ellenére azt mondom: Demcsák Zsuzsa a múlt, a jelen és a jövő legjobb tévés műsorvezetője. És nálam mindig az is marad."