Féltékenység miatt esett egymásnak a két család Érden

Forrás: Shutterstock -
lövöldözés tragédia Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi meghalt a csütörtök esti érdi lövöldözésben. Két család esett egymásnak, úgy tűnik, az egyik férfi felesége összeszűrte a levet a másik társaság tagjával.

A két banda botokkal, kapákkal, vascsövekkel, gáz- és riasztófegyverekkel felszerelve ment neki egymásnak.
Az érdi és az enyingi család vitája odáig fajult, hogy egy 50 éves férfit lelőttek, aki belehalt a sérüléseibe, tizenketten pedig megsebesültek.

Most kiderült, szerelemféltés miatt csapott össze a két banda. A Facebookon ugyanis egyikük videóban közölte, hogy lefeküdt a másik család egyik tagjának feleségével.
„Osszátok légyszíves, osszátok! El kell jusson a Jóskához, meg a Rajmundhoz! (...) Én ba**tam meg a feleségeteket a lakodalomba!" - így üzent a közösségi oldalon az enyingi férfi. A videót azóta törölték.

Egy 50 éves férfi életét veszítette a lövöldözésben. Forrás: Shutterstock

Egy közelben lakó így nyilatkozott az összecsapásról a Ripostnak:
„Azt lehetett hallani, hogy valakinek a felesége miatt vitatkoznak, de nem értettük pontosan, kinézni nem mertünk. Aztán még nagyobb ordibálás lett, mintha el akartak volna ütni valaki"

Az érdiek törzshelye volt a helyi benzinkút, az enyingi család ezt tudhatta, így itt csaptak le rájuk, állítólag ők kezdték a balhét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.