Brutálisan összevertek egy gyalogost Nyíregyházán - Videó

összeverte Nyíregyháza videó támadás rabló brutális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenéves rablóbanda támadt rá a védtelen gyalogosra.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. Zs. 19 éves nyíregyházi lakos, valamint egy 16 és két 14 éves nyíregyházi társa ellen. A nyomás adatai szerint, a négyfős társaság tagjai 2020. augusztus 1-jén éjjel Nyíregyházán megtámadtak egy egyedül, gyalog közlekedő férfit.

Az áldozatukat mindannyian ütötték-rúgták, verték puszta kézzel és egy kerítésléccel.

A társaság egyetlen nő tagja eközben a férfitől elvett egy mobiltelefont, egy tabletet, valamint több tízezer forint készpénzt. A rendőrség a bejelentést követően haladéktalanul megkezdte az ismeretlen elkövetők beazonosítását, felkutatását, és néhány órán belül lakhelyeiken elfogták őket. A nyomozók az elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Az erőszakkal megszerzett műszaki cikkeket a rendőrök az egyik gyanúsított lakóhelyén elrejtve megtalálták és lefoglalták – írta a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.