Hajós András melle dagad a büszkeségtől: magyar bajnok lett a fia

Forrás: TV2 -
Hajós András fiú apa büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András Facebook-oldalán adott hírt arról, mennyre büszke a fiára: első helyezést ért el az országos strandröplabda-bajnokság U22-es mezőnyében.

Hajós András világgá kürtölte büszkeségét: a fia első helyezést ért el az országos strandröplabda-bajnokság U22-es mezőnyében társával, Stréli Bencével.

Hajós András nagyon büszke a fiára Forrás: TV2

"Ahogy telnek az évek, az atyai büszkeség helyét egyre inkább átveszi a tisztelet. Kevesen gondolnák, de a sportolóknak talán még nehezebb volt az elmúlt kovid időszak, mint nekünk, zenészeknek. Elmaradó sportesemények, kézzelfogható megmérettetések nélkül egyedül edzeni erkélyeken, nappalikban, közben fenntartani a testi és lelki készültséget, hogy majd ha lehet, akkor ugrás. Közelről láttam, milyen nehéz. Gitáron gyakorolni legalább hanyatt fekve és nassolva is lehet... Gartulálok az U22-es magyar bajnoki címhez, és szurkolok a hétvégi OB fordulóra" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.