Így van most a várpalotai hintabaleset áldozata, Krisztofer: rátalált a szerelem

Forrás: AFP -
hintabaleset szerelem Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három éve annak a szörnyű tragédiának, ami Várpalotán történt. A kalapácshintából több ember kizuhant, Krisztofer volt a legsúlyosabb sérült. Mára  a fiú beszélni is tud, ráadásul rátalált a szerelem. 

A Várpalotai Napokon esett ki az akkor 18 éves Krisztofer a kalapácshintából, lassan három éve. Az orvosok nem hitték, hogy a fiú túléli a balesetet, de mára már beszélni is tud.

Krisztofer már beszélni is tud - Képünk illusztráció Forrás: AFP

"Óriásit léptünk előre a fiam fejlődésében a közelmúltban. Én már szinte minden mozdulatából tudtam régóta, hogy mit szeretne mondani, de most már bárkivel le tudna ülni beszélgetni. Nagyon ügyes, szépen igyekszik formálni a szavakat, persze még van hova fejlődni" - mondta a Borsnak a fiú édesanyja.

"Egyre jobban érzi magát, már van egy aranyos barátnője is, aki elfogadja, és úgy szereti, ahogy van. Az interneten ismerkedtek meg, már hónapok óta beszélgettek, de a távolság miatt csak a napokban találkoztak először. Azt mondta, nagyon büszke a fiamra a kitartásáért" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.