Botrányba fulladt Szilágyi István unokájának látogatása: "Kiabálva sértegettek"

Forrás: Tények -
Humenyánszky Jolán szilágyi istván unoka látogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István unokája nem lehetett ott a színművész temetésén, most tudott hazalátogatni, hogy találkozzon nagymamájával és lerója a kegyeletét Szilágyi István sírjánál. A látogatás azonban botrányba fulladt. 

Szilágyi István unokája Brüsszelben él, ezért nem tudott itt lenni nagyapja temetésén. Most tudott hazajönni édesanyjával, hogy leróják kegyeletüket a sírnál, és meglátogassák az özvegyet, Humenyánszky Jolánt. A találkozó azonban nem ment simán.

Szilágyi István özvegye Forrás: Tények

"Ölelt, puszilt, boldog volt, hogy ott vagyunk. Elmentünk a közeli cukrászdába, ahol elmondta a mama, hogyan telnek a napjai, hogyan érzi magát. Apa egyik régi barátja - aki szinten velünk volt - a kapcsolattartó, beszélt már vele, és üzent is a mamának, aki nagyon meglepődött a hírek hallatán, mert eddig semmilyen információ nem jutott el hozzá a fiával kapcsolatban. Pár bizalmas dolgot sikerült elmondanunk a mamának, ám sajnos nem tudtunk sokáig beszélgetni" - kezdte a Blikknek az unoka, Nándi. Megérkeztek ugyanis az özvegy segítői, és leültek közéjük.

kiabálva sértegetett, többek között idiótának nevezett minket"

"Minket kért számon, hogy miért nem segítettünk eddig. Szerettük volna normálisan elmondani, hogy például amikor korábban István fia börtönben volt, a párom járt hozzájuk fát vágni, hogy tudjanak fűteni. Éreztük, hogy amíg ezek a számunkra idegenek ott vannak, nem tudunk a mamával nyugodtan beszélni" - mondta a nő.

"

fotókat készített rólunk és az autónkról, míg a segítő órákkal később a közösségi oldalán azt állította, ki akarjuk semmizni a mamát,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.