Egyedülálló anya vesztette életét az ivádi balesetben: 4 gyerek maradt árván

dreamstime -
Ivád anya autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamionnal ütközött egy személygépkocsi Ivádnál. A baleset áldozata egy 33 éves egyedülálló anya. Négy gyermeke maradt árván. 

Szörnyű baleset történt augusztus 17-én este Ivádnál. Kamionnal ütközött egy személygépkocsi, több ember megsérült, egy 33 éves nő pedig a helyszínen életét vesztette. Kiderült, hogy az áldozat egy egyedülálló anya volt, aki négy gyermeket nevelt.

Egyedülálló anya vesztette életét a balesetben - Képünk illlusztráció dreamstime

A balesetben meghalt nő Arlón élt, a négy gyermeke közül hárman 10 év alattiak. A polgármester elmondta, az anya helyben nem talált munkát, ezért naponta utazott autóval Budapestre, ahol éjszakánként egy tortagyárban takarított. "Minden éjjel utazott Budapestre, ami innen 170-180 km. Éjszaka dolgozott, nappal meg nevelte a gyermekeit" - mondta a polgármester az RTL Klubnak. Az autót nem a nő vezette. Gyerekei a tragédia után a nagymamájukhoz kerültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.