Nem várt információk kerültek napvilágra: hazajön Dzsudzsák Balázs?

futball Hazatérés MTK Budapest FC Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy névtelen informátor szerint előfordulhat, hogy a közeljövőben hazajön Dzsudzsák Balázs, mivel hetek óta egy magyar klubnál látják edzeni. 

Ahogy arról korábban mi is írtunk, nem hosszabították meg Dzsudzsák Balázs szerződését az Egyesült Arab Emírségek Al-Ain csapatában, így hamarosan új csapat után kell néznie a futballistának.

Az atv.hu szerint az MTK csapata hamarosan ajánlatot tehet Dzsudzsák Balázsnak. Egy neve elhallgatását kérő klubvezető szerint intenzív beszélgetés zajlik a futballista és az MTK csapatkapitánya között.

„Intenzív beszélgetés zajlik a sportigazgató, valamint Dzsudzsák és a futballista ügynöke között. Bizonyos értelemben túl vagyunk az "ajánlaton", bizonyos értelemben előtte" – árulta el egy bennfentes.

Forrás: MTI/Czagány Balázs

Korábban volt arról szó, hogy az MTK lehetőséget ad a válogatott csapatkapitányának az edzéslátogatásra, de akkor azt mondták, hogy biztosan nem igazolják le őt. Úgy tűnik, hogy ez a nézőpont azóta megváltozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.