Feltehetőleg a közösségi média miatt lett öngyilkos egy 19 éves lány

öngyilkos lány öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett egy 19 éves lány.  Halála előtti percekben még felhívta az egyik legjobb barátját, majd annyit mondott a telefonba: „meg fogom csinálni". Ezután letette, és végzett magával.

Chloe Davidson sok fiatalhoz hasonlóan a közösségi média megszállottja volt, ám egy idő után függősége csak rosszabbodott. 16 éves kora óta járt pszichológushoz önértékelési problémái miatt. Önbizalomhiányát csak tovább rontotta a közösségi média ferdített valósága. Teljesen kétségbeesett, ha nem érkezett elég lájk a képeire. Ha kevésnek ítélte a kedveléseket akkor pedig törölte azt a bejegyzést - írja a Ripost.

Chloe gyönyörű volt, de ő ezt nem látta. Annyira csak azzal törődött, mások mit gondolnak róla. Ha feltett egy képet a Facebookra, a család minden tagjának lájkolni kellett. Ha nem volt számára elegendő lájk egy képen, törölte. A közösségi médiának borzalmas nagy szerepe van a mai fiatalok életében. És ez a hatás pusztító is lehet" - nyilatkozta a lány édesanyja a DailyStarnak, aki hozzátette, hogy az iskolákban minél előbb oktatni kéne a gyerekeket a helyes közösségi média használatról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.