Kamerák előtt veszett össze Cinthya Dictator és szerelme, Molnár Tamás

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
Cinthya Dictator Molnár Tamás nyilvános összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mától látható a TV2 képernyőjén a Love Bistro nevű új gasztroreality, amelyben 18 sztárpár küzd meg az év bisztró tuljadonosa címért és az ezzel járó öt millió forintért. A párokat alaposan próbára tette ez a kihívás.

Cinthya Dictator és zenész-dalszövegíró kedvese, Molnár Tamás is rész vesznek a műsorban. A feszültség és az erős tempó őket és a kapcsolatukat is próbára tette. Már az első felvételekkor összevesztek.

Cinthya Dictatorés Molnár Tamás Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

„Alapvetően Tomival nagyon harmonikus a kapcsolatunk, viszont

a konyhában elszabadul a pokol.

Más az ízlésünk, máshogy főzünk, ebből pedig akadnak nézeteltéréseink. Eléggé temperamentumosak vagyunk, ezért ilyenkor nem igazán tudjuk kordában tartani az érzelmeinket. Mindketten sokat készültünk, és a veszekedések mellett segítettük is egymást. Nekem hatalmas biztonságérzetet adott, hogy Tomi mellettem volt, hiába vagyok rutinosabb a konyhában. Én például a recepteket képtelen vagyok megjegyezni, viszont Tomi szivacsként szívja magába az információkat. Kiegészítettük egymást, szerintem a mi erősségünk ebben rejlett" - mesélte a Ripostnak Cinthy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.