Megrázta a világsztárokat Chadwick Boseman halálhíre, így búcsúztak tőle

Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz -
Jenna Dewan Kate Hudson Halle Berry Chadwick Boseman Hilary Duff Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázta a sztárvilágot a tragikusan fiatalon távozó Chadwick Boseman halálhíre. Hilary Duff, Kate Hudson és Halle Berry is megemlékezett a Fekete Párduc színészéről.

Elhunyt Marvel Fekete Párduc című filmjének főszereplője. Chadwick Boseman, mindössze 43 éves volt, már négy éve küzdött a rákkal, de nem tudta legyőzni.
A világsztárokat is megrendítette a sztár halálhíre, megható sorokkal emlékeznek rá közösségi oldalaikon.
Hilary Duff csak annyit írt: „Túl hamar", és részvétét fejezte ki a családnak.

„Borzalmas. Nincsenek szavak, csak a könnyek és a szeretet. Részvétem Chadwick szeretteinek és a filmes családjának, akik együtt dolgozhattak ezzel a csodálatos emberrel" – írta Kate Hudson.

„Itt egy hihetetlen tehetséggel megáldott ember, aki a színfalak mögött zajló csatája ellenére, annyira szeretett élni. Legyen ő a tanulság arra, hogy sohasem tudhatjuk, min mennek keresztül valójában a körülöttünk lévők. Legyetek mindenkivel kedvesek, és élvezzétek az együtt töltött perceket" – így búcsúzott Halle Berry.

Jenna Dowen az alábbi sorokat posztolta:
„Megszakad a szívem! Ez a kedves lélek egy óriási ajándék volt a világnak. Nyugodj békében, és repülj az angyalokkal"

Jennifer Hudson egy közös képpel emlékezett meg Chadwick Bosemanről, és arról írt, ebben az évben már túl sok szörnyűség történt, de bíznunk kell Istenben, mindennek megvan az oka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.