1 milliárdot nyert lottón a nő, de továbbra is árufeltöltőként dolgozik

Forrás: Elaine Thompson -
lottómilliomos lottónyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka történet kelt szárnyra nemrég egy kétgyermekes anyáról, aki annak ellenére sem mondott fel a munkahelyén, hogy tetemes összeget nyert a lottón. 

Elaine Thompson 1995 decemberében nyert 2,7 millió fontot a lottón, ami nagyjából 1 milliárd forintnak felel meg. Mint kiderült, a jelenleg 64 éves angol nő annak ellenére sem hagyott fel a munkájával, hogy egyáltalán nincs rászorulva. Egy helyi hipermarketben dolgozik éjszakai árufeltöltőként, heti négy napot, éjszakai műszakban.

Elaine Thompson 1 milliárdot nyert lottón, de továbbra is árufeltöltőként dolgozik Forrás: Elaine Thompson

Elaine azt mondta, azért döntött így, mert szeretett volna jó példát mutatni a gyerekeinek, akik akkor 5 illetve 10 évesek voltak.

"Fontosnak tartottam, hogy a gyerekeim megtanulják értékelni a pénzt, illetve megtapasztalják, mit jelent megdolgozni érte" - mondta az asszony a Daily Starnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.