Bálványozott hírességek, akik valójában szörnyű dolgokat műveltek

Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin -
Amy Locane hírességek Rick James Dr. Dre Felicia Pearson magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongók tömegei imádják a hírességeket, de nem mindenki érdemli meg azt a tiszteletet, ami övezi. Sokakról bebizonyosodott, hogy valójában szörnyű dolgokra képesek. Ők azok a sztárok, akik bálványa ledőlt. 

Rick James

Az 1970-es években ünnepelt sztár volt Rick James, a 90-es évekre azonban a zenéje helyett a drogfüggősége miatt került a figyelem középpontjába. 1991 augusztusában pedig olyan dolog derült ki róla, ami végleg bebizonyította: Rick James nem érdemli meg a rajongók tiszteletét. Az énekest és barátnőjét letartóztatták, mert három napig fogva tartottak és kínoztak egy 24 éves nőt. Amikor az menekülni próbált, James fegyvert rántott, és megfenyegette, hogy megöli. Ráadásul nem is ez a 24 éves nő volt az egyetlen, akit bántalmazott: Mary Sauger zenei producert egy szállodában verte eszméletlenre. Rick James végül csak 5 év 4 hónap börtönbüntetést kapott.

Rick Jamest és barátnőjét letartóztatták, mert három napig fogva tartottak és kínoztak egy 24 éves nőt Forrás: WireImage/Mark Weiss

Amy Locane

Az amerikai színésznő a Melrose Place című sorozattal és a Cry-Baby című filmmel vált ismertté, de ma már nem ezek miatt emlékeznek rá a legtöbben. 2010-ben okozott balesetet, amely egy 60 éves nő életébe került. Amy Locane véralkoholszintje a törvényben megengedett mérték háromszorosa volt. A baleset miatt 3 év börtönbüntetésre ítélték, ebből 2 és fél évet ült le. Később ismét elítélték, ugyanis az ügyészség fellebbezést nyújtott be, mert úgy érezték, az eredeti büntetése nem volt elegendő.

Amy Locane 2010-ben okozott balesetet, amely egy 60 éves nő életébe került Forrás: WireImage/2002 www.Wireimage.com 2002 www.Wireimage.com/Albert L. Ortega

Dr. Dre

Lehet, hogy egy ikonná vált rapperként, de emberként kevesek példaképe lehet Dr. Dre. A zenész többször is bántalmazott nőket, szinte következmények nélkül. Csupán közmunkára és pénzbírságra ítélték, ami nem nevezhető komoly elrettentésnek. Először Dee Barnes rappert bántalmazta: felpofozta, megpróbálta lelökni a lépcsőn, majdr rúgdosta és a női mosdóba is követte. Dre a volt menyasszonyával sem bánt szebben, a nő állítása szerint többször annyira megverte, hogy plasztikai műtétekre szorult. A zenész harmadik áldozata Tairrie B rapper volt, akit szintén bántalmazott, miután a nő kritizálta őt egy dalban.

Dr. Dre többször is bántalmazott nőket, szinte következmények nélkül Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Felicia Pearson

A színésznőt a legtöbben a Drót című sorozatból ismerhetik, és habár alakítása fényes volt, múltja sötét titkokat rejt. Felicia Pearson több évet töltött börtönben, miután egy lány az ő hibájából halt meg. 14 éves korában vitája volt egy másik tinivel, ezt fegyverrel próbálta rendezni.Előkapta a pisztolyát és lőtt, a tömeg szétszéledt, a golyó azonban eltaláta a lányt, akit Kia Toomernek hívtak. A műtőasztalon hunyt el. Nem ez volt a színésznő egyetlen összetűzése a törvénnyel, már híres volt, amikor kábítószerrel összefüggő bűncselekménybe keveredett.

Felicia Pearson több évet töltött börtönben, miután egy lány az ő hibájából halt meg Forrás: FilmMagic/2013 Monica Schipper/Monica Schipper

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.