Koronavírusos lett Liptai Claudia

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
betegség Liptai Claudia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia közösségi oldalán egy videóban jelentette be: koronavírus-tesztje pozitív lett.

„Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen se nekem, se a családomnak semmilyen tünete nincsen. Nem vagyok lázas, nincs hőemelkedésem, nem folyik az orrom, nem köhögök, nincs rossz közérzetem, úgyhogy én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Természetesen a szabályokat betartva itthon kell maradnunk, ez pont egy nagyon elfoglalt időszakban jött az életembe, hiszen például pont ma lenne a Pataki Cuki első szülinapja, amit szerettünk volna Ádámmal megünnepelni, amit természetesen meg is fogunk majd tartani, amint lehet.

Az eredmény azokat az eseményeket is befolyásoni fogja, amin az elkövetkezendő napokban részt kellene vennem. Vigyázzatok magatokra, és tegyetek meg minden óvintézkedést, amit tudtok" – üzente Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.