Sokkoló információk derültek ki Sz. Henriett gyilkosával kapcsolatban: Mint utóbb kiderült Zahid Younnis a magyar édesanya brutális megölése előtt több kiskorút is megrontott, vert és volt, akit teherbe is ejtett.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a 38 éves Zahid Younnis londoni otthonában kegyetlenül megkínozta, megverte a magyar édesanyát, Sz. Henriettet.  A holttestet pedig egy külön erre a célra vásárolt mélyhűtőbe rejtette.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A férfi számára nem ez volt az első esett, hogy nőket bántalmazott és megrontott, még 2004-ben feleségül vett egy 14 éves kamaszlányt, aki teherbe is esett tőle. Kiskorú megrontásáért akkor börtönbe is csukták.

Amint szabad lábra került, nem húzta meg magát, annak ellenére, hogy a szexuális bűnelkövetők listáján is szerepelt, több fiatalkorút megerőszakolt, megvert, amiért több évet ült ismét börtönben - írja a BBC.

2011-ben zárták be újra, amikor ismét teherbe ejtett egy kiskorút, brutálisan megverte majd bezárta egy lakásba. 4 éve engedték szabadon, akkor ismerkedett meg a magyar családanyával, Henivel, akit szépen lassan behálozott, többször megvert, végül végzett vele. A holttestet egy mélyhűtőbe rejtette, amit tele rakott illatosítokkal és mindenféle egyéb dologgal, hogy ne keltsen feltűnést.

Éveken keresztül nem derült ki, hogy a férfi mit rejteget londoni lakásában, pedig többszöri alkalommal tett a rendőrség nála ellenőrzés céljából látogatást.

Miután fény derült a szörnyű tragédiára, Younnis közömbösen viselkedett a tárgyaláson, végig azt bizonygatta, hogy ártatlan, később az ítélethirdetésén pedig meg sem jelent.

A bírónő így üzent neki:

"Ebben a teremben senkit nem fog meglepni, hogy a vádlott tagadja tetteit. Azonban, míg ő a cellájában ül, az alábbi ítélettel üzenek neki, hátha valamikor lesz bátorsága elolvasni, hogy miért is döntött a bíróság az életfogytiglani börtönbűntetés mellett."