Clive Bunden 8 év házasság és két gyermek után hagyta el feleségét, majd beleszeretett annak anyjába. Azóta együtt vannak, és nagyon boldogok, bár a család nem áll velük szóba.

Nem hétköznapi módon kezdődött az angliai Clive Bunden és felesége, Brenda kapcsolata, a férfi ugyanis a nő lányát vette el feleségül. Az anyós nem is kedvelte a férfit, amikor először meglátta, de a kettőjük közti viszony megváltozott: szerelem lett belőle.

Saját anyósát vette el a férfi - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

 A férfi 1977-ben vette feleségül Irene-t, 8 év házasság és két gyermek után pedig elváltak. Ezután kezdett randevúzni az anyósával, persze a legnagyobb titokban. 

Egyásba szerettünk. Egy este elmentünk inni egyet, és csókolózás lett a vége" - mondta a Mirrornak a nő, Brenda. El is döntötték, hogy összeházasodnak, de az akkori törvények szerint rokonoknak számítottak, így mikor beadták a papírokat, a férfit letartóztatták. Clive a törvény megváltoztatásáért kezdett el kampányolni, mert mindeképpen szerette volna elvenni egykori anyósát. Végül 2007 májusában mondták ki egymásnak a boldogító igent, ugyanott, ahol a férfi azelőtt a nő lányát vette el.  "A családunk nem jött el, mert nem helyeselték a dolgot, de mi csak azzal törődtünk, hogy együtt lehetünk" - mondta a nő. "Sokan azt hitték, nem fog ez sokáig tartani, de mi nem tudunk egymás nélkül élni" - tette hozzá. Mára már 30 éve annak, hogy egy párt alkotnak, de a család még mindig nem bocsátott meg nekik.