Völgyi Zsuzsi összeomlott: a végrehajtó vinni akarta a kocsiját és a házát is

Forrás: TV2 -
Völgyi Zsuzsi parkolási bírság végrehajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi egy be nem fizetett parkolási bírság miatt nagy bajba került.

Teljesen összeomlott a Romantic énekensője, aki levélben értesült arról, hogy jelzálogot tettek a házára és kivonták a forgalomból az autóját - mindezt egy be nem fizetett 18 ezer forintos bírság miatt.

Völgyi Zsuzsi Forrás: TV2

"Olyan sokkot kaptam az első felugró hírek láttán, hogy elhánytam magam. Rettenetesen megijedtem, mert vagy szórakozik velem valaki, vagy hasonlóan járhatok. Többször hívtam a végrehajtó irodáját, de senki nem vette fel a telefont, és csak nőtt a gyanúm.

Egyszerűen összeomlottam, csak zokogtam a tehetetlenségtől.

Lázasan kattogott az agyam, hogy hová rejtsem a kocsimat, nehogy elárverezzék, hiszen munkaeszköz, ezzel járok a fellépésekre. Mobillal szoktam parkolni, lehet, hogy elütöttem valamit, de nem kaptam sem értesítést, sem mikuláscsomagot. Az sms-ek törlődnek egy idő után, így azt sem tudom, jogos-e a büntetés. A végrehajtónál derült ki, hogy a tudtom nélkül a bankszámlámat is megterhelték: az előző nap levontak róla 110 ezer forintot, ennyibe került a büntetés a behajtási költségekkel.

Nincs havi fix jövedelmem, szerencse, hogy pont megérkezett a gyerektartás és egy televíziós műsor utáni gázsi. Ha nem jön a pénz, viszik az autómat vagy bármit a lakásomból "

- mesélte el történetét a Blikknek Zsizsi, akinek édesanyja adott kölcsön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.