Így néz ki most Tóth Gabiék nappalija

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi Krausz Gábor nappali kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza már járni tanul. Ennek megfelelően a szülők át is rendezték a nappalijukat, hogy gyermekük a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

Tóth Gabi a Család.hu-n futó blogjában számolt be a nappalijuk átalakulásáról, ahol fotót is mutatott az aktuális állapotokról.

"Ülök a nappaliban, illetve a néhai nappaliban, és azon gondolkodom, hogyan jussak el a babakenneltől az erkélyajtóig. Ha nem tudnám, hogy ez egy viszonylag normális család háza, akkor azt hinném, hogy valami katonai kiképzőtábor egyik bázisa, vagy egy illegális szemétlerakó. (...) A nappali fele szivacs, más néven habtapi, a maradék rész szőnyegek és plédek tömkelege. Utóbbiak azért kellenek, hogy az összes bútor sarka, illetve az ablak veszélymentes övezet lehessen. Ezektől persze nem lesz az, de a lelkemnek kell... Aztán ott vannak még a díszpárnák, amikkel a lépcsőfeljárót barikádoztam el" - írja az énekesnő.

Tóth Gabi és kislánya Forrás: Tóth Gabi/Instagram




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.