Elhunyt a híres magyar tévés: 46 éves volt

halál Várhidy Zsófia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hír érkezett ma reggelre: életét vesztette a híres magyar műsorvezetőnő. 

Elhunyt Várhidy Zsófia. A szomorú hírt a tévés produkciókat gyártó Show & Game Produkció tette közzé a Facebook-oldalán. Azt írják, a mindenki által csak Manócskaként ismert tévés 2020. szeptember 24-én, 46 évesen, tragikus hirtelenséggel hunyt el.

"25 évet töltött a televíziós szakmában, érdeklődő fiatal lányból a szemünk láttára lett hihetetlenül profi, a hivatását mély alázattal és szenvedélyes szeretettel űző műsorkészítő. Ismét egy kitűnő, tehetséges munkatárs távozott el közülünk a személyében. Összeszámolni sem tudjuk, hány műsort készítettünk együtt. Különleges jelenség volt, érzékeny, nagylelkű, rendkívül segítőkész, és rajongva szerette a kollégáit. Bolondos lényét jól kifejezi ez a fénykép - emlékezzünk rá mindannyian így!

Búcsúztatásáról a későbbiekben hírt adunk. Legőszintébb együttérzésünket fejezzük ki szüleinek és a hozzá legközelebb állóknak!" - olvasható a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.