Szinte csoda: a tengerben lebegve találták meg élve a két éve eltűnt nőt

Forrás: Shutterstock -
tenger eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy a nő még életben van. 

Angelica Gaitan családjának elképzelése sem volt arról, hol lehetett a nő az elmúlt 2 évben - egészen addig, amíg egy halász meg nem találta őt a tengerben. Rolando Visbal éppen a nyílt víz felé hajózott, amikor a parttól kb. 2 kilométerre észrevett egy lebegő testet.

Angelica mozdulatlanul, csukott szemmel sodródott az árral egy uszógumiba bújva, a 46 éves férfi halottnak hitte. Rolando kiabálni kezdett, először spanyolul, aztán angolul, mire az áldozat halkan, de válaszolt. Mint kiderült, a hidegtől teljesen legyengült - írja a Mirror.

Élve találták meg a tengerben a két éve eltűnt nőt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A vízből kimentett kolumbiai nő azt állítja, 20 évig élt egy bántalmazó kapcsolatban, és ebből próbált menekülni. Elmondása szerint a szökést követően 6 hónapig élt Barranquilla városában, majd egy munkásszállóra került, de olyan mély depresszióba esett, hogy öngyilkos akart lenni. Ezért döntött úgy, hogy a tengerbe veti magát - ám a fagyhalál előtt még időben megtalálták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.