Nem várt fordulat Cristiano Ronaldo ügyében: mégis bíróság elé állíthatják

Forrás: Imaginechina via AFP/Stringer - Imaginechina/Stringer -
nemi erőszak Cristiano Ronaldo tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009 júniusában jelentette a Las Vegas-i rendőrségen egy Kathryn Mayorga nevű nő, hogy C. Ronaldo análisan megerőszakolta. Az ügyet már az egész világ lezártnak tekintette, most azonban újabb fordulat következett be - írja a The Sun.

Mayorga és Cristiano 2010-ben alkut kötöttek, hogy 375 ezer euróért cserébe a nő ejti a vádat. Mayorga azonban most ismét előállt. Azt mondja, amikor az alkut kötötték a focistával, nem volt ép az elmeállapota, ezért 165 ezer eurót szeretne kiharcolni, kértérítés jogcímén. Ronaldo ügyvédei nem tudták elkerülni, hogy a bíróság kitűzze a tárgyalás időpontját, ami az ügy jelenlegi állasa szerint decemberben lesz.
Ronaldo és az ügyvédei egyébként sosem tagadták a szexuális kapcsolatot, az erőszak vádját viszont visszautasították, szerintük az aktus közös megegyezzéssel történt.

Cristiano Ronaldo és Kathryn Mayorga Las Vegasban Forrás: The Suna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.