Szörnyű baki: rossz családdal közölte a rendőrség, hogy meghalt a fiuk

Forrás: Shutterstock -
halál rendőrség autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas perceket élt át az a skót család, amellyel közölte a rendőrség, hogy meghalt a fiuk. Nem sokkal később kiderült, rossz helyre kopogtattak be, és az ő gyerekük életben maradt a súlyos autóbaleset után.

Egy nap a rendőrség állított be a skót család otthonába, és közölték a borzalmas hírt: meghalt a fiuk autóbalesetben. A szülők természetesen teljesen összetörtek.

Egy Ford az árokba hajtott a skóciai Crimond mellett, a súlyos balesetben elhunyt a 19 éves Dylan Irvine. Csakhogy a rendőrség nem az ő családjához ment a szörnyű hírrel, hanem a mellette utazó fiú szüleihez, aki viszont túlélte a balesetet, és súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Természetesen miután kiderült a „baki" a rendőrség tájékoztatta az életben maradt fiú hozzátartozóit, hogy nem halt meg a gyerekük. Dylan szüleit pedig felkeresték a szomorú hírrel – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.