3 rövid frizura, ami minden nőnek jól áll

short bob hajviselet bob frizura frizura pixie frizura szépség long bob
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meguntad a hosszú hajat? Most változtass! Mutatunk három olyan rövid frizurát, ami mindenkinek jól áll.

Minden nő életében eljön az a pont, amikor felteszi magának a kérdést: levágassan a hajam? A változások izgalmasak és fontosak is, de bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk a konfortzónánkból. Mindenkit az foglalkoztat ilyenkor, hogy mit tehetünk akkor, ha mégsem tetszik az új frizura. Senkinek sincsen kedve hosszú hónapokat várni, ameddig visszanő a megszokott és szeretett hajhossz. Vannak azonban olyan fazonok, amikkel gyakorlatilag semmit sem kockáztatunk, mert minden arcformához passzolnak. Mutatjuk!

1. Long bob


Ha meguntad a hosszú hajat, de nincs bátorságod a drasztikus változáshoz, akkor a long bob, azaz a hosszú bubi frizura tökéletes választás. Ezzel a hajviselettel szépen lassan szoktathatjuk magunkat a rövid fazonokhoz. A következő lépés pedig már lehet, hogy egy egészen rövid pixie frizura lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.