Meguntad a hosszú hajat? Most változtass! Mutatunk három olyan rövid frizurát, ami mindenkinek jól áll.

Minden nő életében eljön az a pont, amikor felteszi magának a kérdést: levágassan a hajam? A változások izgalmasak és fontosak is, de bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk a konfortzónánkból. Mindenkit az foglalkoztat ilyenkor, hogy mit tehetünk akkor, ha mégsem tetszik az új frizura. Senkinek sincsen kedve hosszú hónapokat várni, ameddig visszanő a megszokott és szeretett hajhossz. Vannak azonban olyan fazonok, amikkel gyakorlatilag semmit sem kockáztatunk, mert minden arcformához passzolnak. Mutatjuk!

1. Long bob
Ha meguntad a hosszú hajat, de nincs bátorságod a drasztikus változáshoz, akkor a long bob, azaz a hosszú bubi frizura tökéletes választás. Ezzel a hajviselettel szépen lassan szoktathatjuk magunkat a rövid fazonokhoz. A következő lépés pedig már lehet, hogy egy egészen rövid pixie frizura lesz.

2. Oldalt rövid, felül hosszú
Ez a frizura tökéletes választás, ha szeretjük a rövid fazont, de néha egy kicsit játszanánk is a hajunkkal. Ha felül hosszabra hagyjuk, akkor még elegendő volumen marad arra, hogy formázhassuk is.

3. Kócos bob
Még egy bubi frizura, de kicsit szokatlanabb formában. Ennél a hajviseletnél a hajvégeket rakoncátlanul kifelé kell igazítani, utána pedig kicsit összeborzolni. Főleg a vékonyszálú hajnak ad ez a fazon extra volument.